Първоначално публикувано от Kuku
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Съвет относно покупка на 159
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеСтеф, искаш да кажеш, че 159 не е била твоята кола ли?
Кайче, гледахте ли Зоромобила, дагоева ?Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщениеЕми ... май май така се оказва .. или поне това е равносметката към момента. Покарах и Брера тука няколко дена .. готина работа, кефи .. ама сърцето си ме тегли на другаде. Веднъж се качих в нещо друго и различно и не спирам да мисля за него.
Зоромобила сигурно не го е гледал .. щото е зает с моите капризи
Имаше нещо неясно за мен но Мурджев ми даде жокер та мислех днес след твоя каприз да ползвам жокера ама не стана,и утре е ден.
---------- Post added at 23:11 ---------- Previous post was at 23:11 ----------
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщениеНе искаш .. недей, че трепера като лист ..Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Здравейте,
Понеже и аз от известно време търся 2.4, а не можах да открия да сте писали за тази, дали някой има някаква по - подробна информация: http://www.cars.bg/c527258
Благодаря предварителноЖивотът е един, кратък е и е чисто прахостничество да не му се насладим....
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex666 Покажи съобщениеЗдравейте,
Понеже и аз от известно време търся 2.4, а не можах да открия да сте писали за тази, дали някой има някаква по - подробна информация: http://www.cars.bg/c527258
Благодаря предварителноТипо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm. ex Lancia Musa 1.4 16v Auto ex
JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex; BMW X3 3.0 Auto
Comment
-
Я и една пернишка кучка......http://www.cars.bg/c709372Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
снощи приятел я гледа пернишката - отзиви:
1. Разкачили са се някакви маркучи по горивната система и резултата е бил преждевремнно свършил тест-драйв.
2. По километраж - ясно - в ЕКУ-то на мотора обаче километрите били 293хил.
3. По "ботуша" на единия макферсон имало лека корозия
4. Ходовата част - била си тръгнала
Comment
-
293 000 км. не са много....но километража може да е връщан и над един път.
Поне са позволили да я вържат с комп.....днес на мен ми отказаха да вържа една кола.))))
Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Не знам що не те кефят комбитата,според мен са по- добри,ама всеки си има вкус.Към все още търсещите малко инфо за тая с обърнатите снимки.Пратих "разузнавач" от Благоевград и ето какво излезе:
-продавача е известен зъболекар от Гоце Делчев въобще не жали пари за колите си(притежава и Хамър купен от магазина)
-вътре и вънка няма кусури,кожения салон е много добър
-двата комплекта гуми са около 2500-3000 лв
-според моя човек мотора работи гладко и тихо
-продава я щото си е поръчал новия Рейндж Ровър Спорт
Ако вече не бях купил сигурно щях да ходя да я гледам.А между другото с новата си покупка имам проблем-знаех,че вътрешно ляво каре е за смяна,но проблема се оказа в "чашката" на карето.Не само,че ми искат 700 лв за нея ,ами я няма никъде и съответно 10 раб. дни доставка!Някакви идеи?159 SW 2.4 Jtdm 2007
156 TS 1.8 1999
Avensis SW 2.2 D4D 2011
Comment
-
На 300к ще сменяш доста, оня дето я продал, що мислиш я е продал ?
Сигурно щото е сменил всичко, дал е една торба евра и му кефнало да си вземе Жулиета ... примерно.
Comment
-
Ае пак включване от MTV Competitions......
---------- Post added at 20:51 ---------- Previous post was at 20:47 ----------
Първоначално публикувано от svetlin pilev Покажи съобщениеНе знам що не те кефят комбитата,според мен са по- добри,ама всеки си има вкус.Към все още търсещите малко инфо за тая с обърнатите снимки.Пратих "разузнавач" от Благоевград и ето какво излезе:
-продавача е известен зъболекар от Гоце Делчев въобще не жали пари за колите си(притежава и Хамър купен от магазина)
-вътре и вънка няма кусури,кожения салон е много добър
-двата комплекта гуми са около 2500-3000 лв
-според моя човек мотора работи гладко и тихо
-продава я щото си е поръчал новия Рейндж Ровър Спорт
Ако вече не бях купил сигурно щях да ходя да я гледам.А между другото с новата си покупка имам проблем-знаех,че вътрешно ляво каре е за смяна,но проблема се оказа в "чашката" на карето.Не само,че ми искат 700 лв за нея ,ами я няма никъде и съответно 10 раб. дни доставка!Някакви идеи?
Аз не търся 159,имах 159 и то точно SW,но седана е по-красив,мое мнение.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеАе пак включване от MTV Competitions......
---------- Post added at 20:51 ---------- Previous post was at 20:47 ----------
Това към мен ли е,въпросът за комби?
Аз не търся 159,имах 159 и то точно SW,но седана е по-красив,мое мнение.159 SW 2.4 Jtdm 2007
156 TS 1.8 1999
Avensis SW 2.2 D4D 2011
Comment
-
Първоначално публикувано от svetlin pilev Покажи съобщениеСОРИ,въпроса беше към Sm0K,но пропуснах да го цитирам.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
Comment